2 x studiedagar i

Århus, Danmark

30 sept-1 okt 2019

Föreläsningar, workshops & studiebesök på Frederiksbjerg skole

Följ med under två dagar till Århus i Danmark. Dag 1; utbildning inom hälsofrämjande skolutveckling. Hur skolor kan implementera rörelse under skoldagen för bättre hälsa ökad måluppfyllelse. Under dag 2 besöker vi Frederiksbjerg skole. En fantastisk och helt unik skola som slog upp dörrarna i oktober 2016. Skolan har en design för att gynna rörelse och spontan lek. Ta del av deras pedagogik, aktiva klassrum, se resultaten, ställ frågor och upptäck den otroliga miljön som har skapats för både elever och pedagoger. 

På kvällen har vi även en gemensam middag i Århus.

Kostnad: 4998:- ex moms*

Datum: 30 sept-1 okt. 2019

prev next

*Ingår:Två studiedagar + gemensam middag + webbkurs. 

Vi erbjuder även boende (samma hotell där utbildningen sker) + resa vid behov. Kontakta oss gärna för offert. Se bokning längst ned.


Program

Måndag 30 september
09:30 Föreläsning + workshops (Scandic Aarhus City)
12:00-13:30 Lunch på stan (Egen regi)
13:30-16:00 Föreläsning + workshops (Scandic Aarhus City)
19:30 Gemensam middag i Århus

Program

Tisdag 1 oktober
09:00-12:00 Guidad tur på Frederiksbjerg skola
12:00-12:20 Summering + avslutning


Föreläsning & workshops

Månd 30 sept, Scandic Aarhus City 

Forskningen visar allt tydligare att vårt stillasittande beteende har betydligt större negativ påverkan än vi tidigare trott. Både på hälsan och inlärningen! Det innebär att vi måste lära oss en ny pedagogik i skolan för att bryta stillasittandet. Bonusen är att även inlärningen ökar vid rörelse när den integreras i undervisningen. Få "hands on" hur skolan, du som skolledare, pedagog kan ta vara på den här kunskapen för att bygga in variation och rörelse i ditt klassrum, skapa pedagogiska rastverksamhet etc. Forskning och konkreta lösningar efter era behov. För ökad hälsa och inlärning.
Efter studiedagarna får ni även tillgång till vår webbkurs "Aktiva klassrum- resultat, trygghet & hälsa" (En licens/deltagare) Värde 899:-  Se mer om webbkursen här
prev next

Guidad rundvandring

på Frederiksbjerg skole

Tis 1 oktober, Frederiksbjerg skole

Efter en gemensam morgonpromenad är vi framme vid Frederiksbjerg skole. Vi får en guidad rundvandring för att se denna fantastiska skola och dess verksamhet. Skolan är helt unik i sitt slag och det ställs höga krav på pedagogiken. Vi får även en föreläsning där vi tar del av hur skolan byggdes upp, vilka områden som prioriterades, hur pedagogiken implementerades, ställ frågor etc  
Läs mer om skolan här
Virtuell rundtur

Kostnad: 4998:- ex moms

Datum: 30 sept- 1 okt

* Deltagarna ansvarar själva för resa + logi. 
Vi kan hjälpa er med paketpris på resa, logi + studiebesök.
Kontakta oss mailto:info@teamkoncept.se
Välkomna

Hitta till Scandic Aarhus City

Hitta till Frederiksbjerg skole